Logo brummensnieuws.nl
Een gedeelte van de bewoners kwam de pizza's ophalen. Foto: Marion Verhaaf
Een gedeelte van de bewoners kwam de pizza's ophalen. Foto: Marion Verhaaf

Marmaris levert pizza aan Philadelphia

  Zakennieuws

BRUMMEN - Menig zorgcentrum in de gemeente Brummen en omgeving, heeft al van hun heerlijke pizza's kunnen smullen. En dus zijn er heel veel pizza's uitgedeeld. Ze hadden er nog een klein aantal dat vergeven mochten worden. Uw correspondent had daar wel een bestemming voor. – In de gemeente zijn ook diverse groepsaccommodaties van Philadelphia gevestigd. De bewoners hiervan mogen, door de regels van het RIVM, ook niet naar buiten of bezoek ontvangen, net als de bewoners van de zorgcentra in de gemeente Brummen. 

In Brummen is de locatie Philadelphia Elzenbos gevestigd aan de Akkergeelster. Na een telefoontje aan de locatie met uitleg over wat het plan was, werd er actie ondernomen. Bij de keuze voor deze locatie speelt mee, dat de zwager van de correspondente hier woont. En helaas was er niet meer genoeg voor het hele complex.

Groep Geel van Philadelphia Elzenbos
Er werd gekozen voor deze groep met 6 bewoners en 1 begeleider. Zij werden dan ook afgelopen vrijdagavond 1 mei, verrast met 7 overheerlijke pizza's die versgebakken uit de oven kwamen van Restaurant Marmaris uit Brummen. Na een telefoontje met de groep, met de melding dat ze onderweg waren, kwam een gedeelte van de bewoners naar buiten om de stapel pizza's, van gepaste afstand, in ontvangst te nemen.

Ze zijn met smaak gegeten en de actie van Marmaris werd dan ook enorm gewaardeerd. Zoals u ziet op de foto steken ze allemaal hun duim omhoog.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: