Muzikale opening van De Veerstoep met '4 out of 5'. Foto: Victor Krijt.
Muzikale opening van De Veerstoep met '4 out of 5'. Foto: Victor Krijt.

Opening van het seizoen Eethuis de Veerstoep

vrijdag 26 april 2024 12:46

BRUMMEN - Op zondagmiddag 5 mei opent Eethuis de Veerstoep haar zomerseizoen met muziek van 4 out of 5. De toegang is gratis en de aanvang is 14:00 uur.

4 out of 5 is een Indie rockband, opgericht in 2018, bestaande uit 5 bandleden uit Zutphen en omstreken. Inspiratiehalen zij uit: Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Wolf Alice, Nine Days, The Strokes, Kaiser Chiefs, Royal Blood en The Kooks.

Ellen is de Arabella van de band. Meeblèren in de auto met Iron Maiden tot Heart heeft blijkbaar geholpen tot het stemgeluid wat ze nu heeft.
Jos, the Leader of the Pack is een muzikaal brein, hij verandert elk nummer en is altijd druk met een koffer vol pedalen. En zoals elke gitarist altijd in voor een lange solo.
Carlo bepaalt op elk gebied het tempo. Hij houdt de vaart er in maar blijft bij de basis. Slaat op z’n drums en raakt iedereen met z’n ritmische beats. Steady as he Goes.
RonZijn wilde haren heeft hij overgehouden aan zijn heavy metal verleden. Dus bassen op indierock is voor hem een eitje. It’s all about the Bass.
CarolienPiano en Hammond daar gaat haar hartje sneller van kloppen. Ze verbindt graag, ook in de muziek. ‘Laagjes leggen’ en af en toe een lekkere solo. The Missing Link!