Stefan Groothuis opent Halloween Run

Algemeen

Eerbeek – Olympisch schaatskampioen Stefan Groothuis opent op 20 oktober de Halloween Run. Groothuis zal de deelnemers aan dit gezellige hardloopevenement bij de start bemoedigend toespreken en loopt de eerste ronde over het parcours voorop op de stoet. Het parcours in het centrum van Eerbeek loopt dwars door winkels en bedrijven.  

De Halloween Run is een hardloopfestijn voor jong en oud. De dresscode is Halloween en op het 2,5 kilometer lange parcours krijgen de deelnemers de schrik van hun leven. Winnaars zijn niet de snelste, maar diegenen die de finish weten te halen. Deelnemers mogen binnen de gestelde tijd het parcours zo vaak mogelijk lopen als ze willen. Van kind tot opa: iedereen die het aandurft kan meelopen. Vanwege veiligheidsrisico's is het wenselijk om jonge kinderen deel te laten nemen onder toezicht van een volwassen deelnemer. Inschrijven via www.halloweeneerbeek.nl/halloweenrun. Winkels, bedrijven of instellingen die het leuk vinden om de deelnemers aan de Run door hun pand te laten lopen kunnen zich nog melden bij de organisatie van Halloween Eerbeek via info@halloweeneerbeek.nl.

Locaties Ride: informatiebijeenkomst 2 oktober

Ook voor de Ride, de fietstocht op zaterdag 27 oktober, waar ruim 3500 deelnemers uit het hele land aan meedoen, geldt dat buurten of straten die het leuk vinden om fietsers de schrik van hun leven te bezorgen, zich kunnen melden bij de organisatie van Halloween Eerbeek. Straten en buurten binnen de bebouwde kom van Eerbeek kunnen nog volop meedoen! Tot 5 oktober kunnen de routes van de Ride nog aangepast worden als dat nodig mocht zijn.

Op 2 oktober wordt er in het pand van de brandweer aan de Smeestraat in Eerbeek een informatiebijeenkomst georganiseerd speciaal voor alle locaties op de routes van de Halloween Ride. Om 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur start het programma. Er wordt uitleg en instructie gegeven over wat er mogelijk is en waaraan gedacht moet worden bij het bedenken van mooie doorkomsten en de versiering van de straten. Iedereen die zich al aangemeld heeft als straat of locatie of die met plannen rondloopt om iets met de straat of buurt te organiseren is van harte welkom. Dat geldt zeker ook voor straten die nog twijfelen of ze mee willen doen: deze avond biedt volop inspiratie en informatie! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Uit de krant

Afbeelding
Brummen zonder zwerfafval Ingezonden 10 mei, 09:00
Afbeelding
Reactie op:Woningnood in Brummen/Voedselbos Elzenbos 3 van de fractie CDA Ingezonden 10 mei, 09:00
De werkgroep Kamermuziek neemt afscheid.
Afscheid werkgroep Kamermuziek Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Rentmeesterschap Columns 10 mei, 09:00
Afbeelding
Denk aan de egels Ingezonden 10 mei, 09:00
Cabaretgroep "Het vrouwenspektakel".
Verenigingsavond O.V.O.V. Algemeen 10 mei, 09:00
Reëen spotten vanuit de fotohut.
"BuitenGewoon" zoekt mooiste natuurfoto Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Raad buigt zich over digitale toekomst Gemeentenieuws 10 mei, 09:00
Heeft u een fijn maatje en een plekje voor deze prachtige diamantduif?
Dier van de Week Algemeen 10 mei, 09:00
Diversiteit komt ten goede aan insecten en vogels.
Open erf bij biodiversiteitsambassadeurs Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Principiële zaken aan de orde in raadsforum Gemeentenieuws 10 mei, 09:00
Hoe gebruik je een AED apparaat?
AED- reanimatietraining Sportclub Brummen Algemeen 10 mei, 09:00
De drukte valt nog mee. Foto: Rutger Jongejan
Overlast van sluipverkeer valt (nog) mee Algemeen 10 mei, 09:00
Jan Schurink met zijn boek. Foto: Artist-freed.
Jan Schurink: Van bakkerszoon tot dorpschroniqueur Algemeen 10 mei, 09:00