Ringsteekkampioenen 2023: Esther en Martine met paard Billie.
Ringsteekkampioenen 2023: Esther en Martine met paard Billie.

Ringsteken IJsselmenners

woensdag 15 mei 2024 19:00 tot 20:00

HALL - Op woensdag 15 mei staat het ringsteken weer op de IJsselmenners agenda. U bent van harte welkom, van 19:00 tot 20:00 uur aan de Dorpsstraat 55 in Hall, om De IJsselmenners aan te moedigen, zij en hun paarden staan te trappelen om weer te kunnen ringsteken.

Na het startsein zullen De IJsselmenners strijden voor een podiumplaats. Er zullen drie ringsteekpalen opgesteld worden waarbij de aanspanningen een ronde rijden. Er worden twee omlopen van ieder drie rondes gereden waarbij maximaal 18 ringen gestoken kunnen worden, bij een gelijk aantal ringen vindt er nog een barrage plaats waarbij er ook nog op tijd gereden zal worden.

De volgende ringsteekwedstrijden staan gepland op de volgende dagen. Op 15 mei om 19:00 uur en op 6 juli om 12:30 uur tijdens de Muzefair in Hall. Noteert u alvast de ringsteekwedstrijden in uw agenda, de organisatie kijkt uit naar jullie komst en aanmoediging. Informatie via ijsselmenners.nl, www.facebook.com/koetsiersvereniging.deijsselmenners.