Logo brummensnieuws.nl
<p>Patricia Sneller was maar w&aacute;t blij met de mooie prijs.</p>

Patricia Sneller was maar wát blij met de mooie prijs.

Straatprijs valt aan Emperweg

EMPE- Dinsdagmiddag liepen ze opeens over de Emperweg; Rode jassen, gouden enveloppen, dikke bossen bloemen en nog het mooiste, de rode BMW. Al gauw werd duidelijk dat de Postcodeloterij Straatprijs in de Empese hoofdstraat was gevallen.

Van de tien huizen met de postcode 7399 AH kon meer dan de helft een envelop in ontvangst nemen. Gaston kwam niet in levende lijve, maar via een tablet werden de prijzen overhandigd. Eén van de bewoners vertelt: “Ik lag met corona in bed. De envelop is in ontvangst genomen maar wij konden ze helaas niet ontvangen. Jammer, maar wel een mooie prijs!”


Patricia Sneller was wel in de gelegenheid om de gewilde gouden envelop voor de camera te openen. “Eerst schrok ik, maar al snel werd duidelijk dat we een prijs hadden gewonnen. Toen werd ik wel nieuwsgierig! Op de Ipad heb ik even met Gaston gesproken en er werden opnames gemaakt. Je verwacht echt nooit dat jou dit overkomt.”

Niet thuis
De familie Van Gortel is één van de drie gezinnen die minder dan twee jaar op deze postcode wonen en een prijs wonnen. “Wij waren niet thuis, maar kregen al snel via de buurman te horen dat de postcodeloterij in de straat was. Officieel weten we nog niets, maar de BMW heeft op onze oprit gestaan en daar zijn opnames van gemaakt, dus grote kans dat we die ook hebben. Wel jammer dat we het moment gemist hebben. Maar we zijn volop aan het verbouwen, dus het geld wordt goed besteed!”

Meer berichten
 


Week 18

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: