Logo brummensnieuws.nl

Burendag op de Elzenbos!

BRUMMEN - Het voedselbos in Brummen bestaat bijna 2 jaar. De vrijwilligers hebben er een mooie, bijzondere plek van gemaakt. Bijna alle grote elementen zijn af en de meeste bomen en struiken zijn geplant. Kortom: de aanleg is zo goed als klaar!

Een mooi moment om samen te vieren wat er tot nu toe is bereikt. Dat gebeurt tijdens de Burendag op zaterdag 28 september. Iedereen is welkom om ook eens een kijkje te nemen en wat lekkers te proeven!

De Burendag start rond 11.00 uur op de ontmoetingsplaats van het voedselbos. Iedereen is van harte welkom en in het bijzonder alle buurtbewoners van de Elzenbos uit. Afgelopen is er kennis gemaakt met de nieuwe buren van Philadelphia, locatie Grasland. Voorzichtig ontstaan er eerste samenwerkingen.

Tijdens de Burendag kunt u in het voedselbos terecht voor:

  • Kennismaken met (nieuwe) buren
  • Alle uitleg over voedselbossen voor de liefhebbers
  • Op verzoek een korte struintocht door het gebied
  • Een leuke speurtocht voor kinderen.
  • Natuurlijk alles met een lekker hapje en drankje erbij.

Philadelphia Grasland zorgt op dezelfde tijden ook voor een interessant programma, met rondleidingen over het terrein (inclusief de huizen en werkplaatsen) en er staan enkele kraampjes met verrassende zelfgemaakte producten.

Komt u ook langs op 28 september vanaf 11.00 uur tot ongeveer 13.30 uur. De ontmoetingsplaats van het voedselbos is te bereiken via het wandelpad vanaf de hoek Het Stroomdal – Hooimate in Brummen. Zie ook: www.facebook.com/voedselbosnieuweerven  voedselbosnieuweerven@gmail.com.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: