achter v.l.n.r. Ronald Wassink, Tonnie Brouwer, Gerard Jansen, Nico Pannekoek, Bart de Gans voor v.l.n.r. Lies Harleman, Nicole Regelink, Ineke Dekker, Amber van Son, Bart Elbers
achter v.l.n.r. Ronald Wassink, Tonnie Brouwer, Gerard Jansen, Nico Pannekoek, Bart de Gans voor v.l.n.r. Lies Harleman, Nicole Regelink, Ineke Dekker, Amber van Son, Bart Elbers

Leuvenheim live op tv!

Algemeen

LEUVENHEIM - Voor de tiende keer gaat TV Gelderland, onder leiding van Angelique Krüger, op pad met het programma 'Zomer in Gelderland'. Op donderdag 15 augustus gaat dit spektakel plaatsvinden in Leuvenheim.

Het format van het programma is, om met een team van 10 mensen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een goed doel plus het binnenslepen van de titel 'Mooiste dorp van Gelderland'.

Om zo hoog mogelijk te eindigen moeten er diverse opdrachten worden uitgevoerd waarmee het team punten kan scoren. Ten eerste moeten de Leuvenheimers zorgen voor een fraaie parade waaraan medewerking is gevraagd van alle verenigingen. Ook met het aantal bezoekers dat om 18.00 uur aanwezig is op het schoolplein zijn punten te scoren. Hoe meer mensen hoe hoger de score. De belangrijkste opdracht krijgt het team pas te horen op de dag van uitzending, 's morgens om 9.00 uur. De activiteiten zijn de hele dag te volgen op radio en internet, waarna om 18.20 uur de live uitzending van start gaat op TV Gelderland, welke ook nog eens de hele avond zal worden herhaald.

Het schoolplein bij De Rietgors is het middelpunt, waar alles plaats zal vinden. Om 7.00 uur arriveert de filmploeg om een en ander op te bouwen en vanaf een uur of acht tot aanvang van de uitzending is het team met heel veel hulp van dorpsgenoten aan het werk om de, tot dan toe onbekende opdracht, tot een succes te maken.

Omdat Leuvenheim maar een klein dorp is en we bovendien midden in vakantietijd zitten, nodigt het team iedereen uit om op donderdag 15 augustus om 18.00 op het schoolplein aanwezig te zijn: "Kom naar Leuvenheim en help ons mee aan een zo hoog mogelijke score. Wij beloven u een gezellig uurtje vermaak. Het avondeten hoeft u niet te missen: Friet- en viskraam zijn aanwezig en om het extra leuk te maken is er tot 22.00 uur de After Party!

Help mee om Leuvenheim op de kaart te zetten en tot het mooiste dorp van Gelderland te laten kronen".

Uit de krant

Afbeelding
Brummen zonder zwerfafval Ingezonden 10 mei, 09:00
Afbeelding
Reactie op:Woningnood in Brummen/Voedselbos Elzenbos 3 van de fractie CDA Ingezonden 10 mei, 09:00
De werkgroep Kamermuziek neemt afscheid.
Afscheid werkgroep Kamermuziek Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Rentmeesterschap Columns 10 mei, 09:00
Afbeelding
Denk aan de egels Ingezonden 10 mei, 09:00
Cabaretgroep "Het vrouwenspektakel".
Verenigingsavond O.V.O.V. Algemeen 10 mei, 09:00
Reëen spotten vanuit de fotohut.
"BuitenGewoon" zoekt mooiste natuurfoto Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Raad buigt zich over digitale toekomst Gemeentenieuws 10 mei, 09:00
Heeft u een fijn maatje en een plekje voor deze prachtige diamantduif?
Dier van de Week Algemeen 10 mei, 09:00
Diversiteit komt ten goede aan insecten en vogels.
Open erf bij biodiversiteitsambassadeurs Algemeen 10 mei, 09:00
Afbeelding
Principiële zaken aan de orde in raadsforum Gemeentenieuws 10 mei, 09:00
Hoe gebruik je een AED apparaat?
AED- reanimatietraining Sportclub Brummen Algemeen 10 mei, 09:00
De drukte valt nog mee. Foto: Rutger Jongejan
Overlast van sluipverkeer valt (nog) mee Algemeen 10 mei, 09:00
Jan Schurink met zijn boek. Foto: Artist-freed.
Jan Schurink: Van bakkerszoon tot dorpschroniqueur Algemeen 10 mei, 09:00