Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Peter Leunissen</p>

Foto: Peter Leunissen

Stuyv Inn: tegenvaller in bouw, achteraf meevaller

  Zakennieuws

EERBEEK - Eigenlijk had het nagelnieuwe eetcafé Stuyv Inn aan de Stuijvenburchstraat al klaar moeten zijn. Maar er waren een paar tegenvallers die de bouw vertraagden. Achteraf maar goed, zegt Sander Wehrmeijer die samen met jeugdvriend Gert-Jan Blom de zaak gaat beheren. “Door corona konden we toch niet open.”

Overigens is het wel nog kwestie van hooguit enkele weken voor het geheel klaar is. Wehrmeijer: “Komende week gaat gevel erin en volgt de laatste afwerking. Inmiddels is het meubilair en dergelijk allemaal al geleverd dus kunnen we ook gaan inrichten. Dat heeft natuurlijk nog wel wat voeten in aarde. Tja, dan is toch wel afwachten wanneer we echt open kunnen. Vanaf het moment dat de regering besluit dat de horeca weer open mag, hebben wij nog ongeveer een maand nodig om ook echt open te kunnen. Dat heeft te maken met het feit dat we weliswaar al gesproken hebben met mensen die hier in principe komen werken, maar hen nog geen contract aangeboden hebben. Het kost dus even tijd om op te starten.”

Wehrmeijer vindt het alleen jammer dat de nieuwe zaak het voorseizoen mist om praktische redenen. “Hadden we bijvoorbeeld in februari kunnen starten, dan hadden we wat rustiger van start kunnen gaan. Immers zijn er dan minder gasten, want minder toeristen en nog geen terras. Stel dat we in mei open mogen, dan moeten we meteen vol aan de bak. Met een nieuw team, nieuwe keuken. Dat is natuurlijk wel spannend.”

Stuy Inn wordt een eetcafé waar zowel lunch als diner wordt geserveerd, onderverdeeld in een restaurant- en een cafédeel. De kelder is te huur voor besloten feestjes. Aan de voorzijde van het café komt een ruim terras.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: