Logo brummensnieuws.nl
<p>De Hoeve zonder tussenplafond.</p>

De Hoeve zonder tussenplafond.

De Heideroos wordt ‘Bosque, vier & ontmoet’

  Zakennieuws

EERBEEK - Bijna honderd jaar droeg het pand de naam ‘De Heideroos’. Maar het is in de afgelopen maanden grondig verbouwd en gerenoveerd. Dus ook tijd voor een nieuwe naam. Voortaan heet de horecagelegenheid aan de Harderwijkerweg 28 ‘Bosque, vier & ontmoet’. Eigenaar Catering Groep Nederland hoopt in mei open te kunnen gaan.

Volgens Ronald Burgers van de Catering Groep staat de Q van Bosque staat voor quality, kwaliteit dus. Burgers: “Het luxe gevoel dat je beleeft midden in de prachtige natuur. Bosque staat ook voor vieren, ontmoeten, ontdekken, ervaren, verbinden, eten en nog veel meer.”

In het pand is veel gebeurd. Het is fris geverfd, het verlaagde plafond van de hoeve is eruit gehaald, zodat de oude spanten weer zichtbaar zijn. De dansvloer waarop menig Eerbekenaar de eerste aarzelende danspasjes zette, is behouden gebleven en heeft een grondige opfrisbeurt gekregen. Achter sommige muurtjes zijn fraaie, oude details tevoorschijn gekomen zoals de nisjes achter de bar, waar vroeger het café zat.

Burgers: “Er zijn ook openslaande deuren naar buiten toe geplaatst. Zo loop je straks vanuit de Hoeve zo de boomgaard van Bosque in. Een prachtige plek voor bruiloften, personeelsfeesten, jubilea en zomerse bedrijfsuitjes. Je ziet nu het bos zelfs vanuit de Hoeve liggen. We hebben nu twee feestzalen, een serre, een boomgaard en een aantal vergaderruimtes. Elke ruimte heeft daarbij zijn eigen terras. In deze tijd is dat uniek en waardevol, zo kan je binnen en buiten met elkaar verbinden en genieten van al het moois van deze omgeving.”

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: