Logo brummensnieuws.nl

Adriaan Blom is specialist in rouwbloemen

  Zakennieuws

LOENEN - Adriaan Blom in Loenen is bloemspecialist die staat voor handwerk en vakmanschap. Wat u wellicht niet weet, is dat hij ook de mooiste rouwarrangementen verzorgt. Altijd in overleg met de klant en met de grootste zorg samengesteld. Van bloemengroet, tot rouwboeket, aankleding op locatie en strooimand; u kunt bij hem terecht.

Het liefst komt Blom bij de mensen thuis, hij heeft een eigen gemaakt rouwalbum met daarin verschillende rouwarrangementen. Zo kunt u samen kijken welke bloemengroet voor uw dierbare van toepassing is. “Alles wordt naar wens gemaakt, wilt u liever een andere kleur of bloem? Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. Daarnaast verzorgen wij indien gewenst, ook de aankleding van de kerk of crematorium.” Hij biedt tijdens het gesprek vooral een luisterend oor, daarna weet hij goed wat de familie wil en zal het uitvoeren.

Totaalpakket

Blom levert u een dus een totaalpakket. Dit omvat oa de rouwbloemen, strooimanden met bloemblaadjes in bepaalde kleuren maar ook herfstbladeren. De linten aan de stukken worden door henzelf gedrukt en u kunt kiezen uit diverse kleuren en lettertypes. Maar ook verzorgen zij rouwkaarten. Wilt u een voorwerp van uw dierbare laten verwerken in een stuk, zoals klompen, wandelstok of zelfs een fietswiel? Dat kan! Blom is 24/7 bereikbaar op 0642032112 en te bezoeken op dinsdag en donderdag op Eerbeekseweg 130A in Loenen. Op de website staat ook het rouwalbum. Binnenkort is de nieuwe website online en kunt u ook daar uw bestellingen doen!

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: