Afbeelding

Hemelvaartsdag Ludieke Markt in Voorstonden

donderdag 9 mei 2024 10:00 tot 14:00

VOORSTONDEN - Voor de 11e keer op rij zijn bezoekers van harte welkom op de jaarlijkse, gezellige Ludieke Markt op Hemelvaartsdag, dit jaar op 9 mei. De locatie is wederom het terrein van Boezewinkel & Mulder Bouw in Voorstonden. 

Vrouwenkoor Ludiek heeft inmiddels een prima reputatie opgebouwd welke ze ook deze keer zal waarmaken: een kwalitatief mooi en goed aanbod voor alle interessen en leeftijden. Het assortiment is breed en bestaat uit boeken, (tuin)gereedschap, speelgoed, mooie brocante spulletjes etc. en natuurlijk wordt ook het ‘Ludieke café’ weer ingericht met geweldig mooie en lekkere eigengebakken taarten. De vrouwenhoek, gevuld met specifieke vrouwenspulletjes (kleding, schoenen, shawls, sieraden etc.) zal ook dit jaar weer goed voorzien zijn. Alles is schoon, heel en van goede kwaliteit. Natuurlijk zijn er ook items voor mannen en kinderen. Wilt u worden geadviseerd? Dat kan uiteraard ook!

De locatie biedt een omsloten sfeer en vindt u in Voorstonden aan de Voortweg. Goed bereikbaar voor wandelaars, fietsers en automobilisten.

Om 10:00 uur is het terrein toegankelijk en wordt de markt geopend. Om 14:00 uur eindigt de verkoop. Natuurlijk wordt er ook even opgetreden, Ludiek is tenslotte een Vrouwenkoor! Het ‘Ludieke café’ biedt gelegenheid tot een gezellige en smakelijke stop met een warm of koud drankje met taart of ‘n broodje. De bezoeker kan rustig de levendigheid op de markt bekijken en daarna nog een ronde maken. Als een grotere aanschaf niet op de fiets mee naar huis kan, is overleg mogelijk om deze op een later moment op te komen halen. Als de weersomstandigheden minder gunstig zijn, wordt alle handelswaar overdekt opgesteld. Kortom, kom op Hemelvaartsdag naar Voorstonden voor deze Ludieke en gezellige markt.