Logo brummensnieuws.nl

Thuis uit eten

  Zakennieuws

BRUMMEN – Eten thuisbezorgen kent iedereen. Maar bij ‘t Kromhout doen ze ‘t wel even anders. Met het nieuwe concept dat Piet Verbeek en zijn team ontwikkelden gaat u écht ‘Thuis uit eten’. Totaal verzorgd tafelen inclusief servies, glaswerk, bestek, en een fraai feestelijk gedekte tafel waar het eten heerlijk warm en vers voor u geserveerd wordt. Kortom een compleet verzorgd dinér bij u thuis!

Via de website bestelt u een speciaal menu dat vervolgens door de Kromhout-koks met de meeste zorg wordt bereid. In speciale thermoboxenen wordt het bij u thuis bezorgd en geserveerd alsof het direct uit de keuken komt.. “Onze eigen medewerkers dekken de tafel met ons eigen servies en glaswerk en serveren vervolgens de maaltijd uit. Compleet met een kaarsje op tafel. Wij geven de klanten het gevoel dat zij lekker uit eten zijn, zoals in ‘t Kromhout zelf. En wat helemaal fijn is, afwassen is niet nodig. We halen de vuile vaat ook weer op afspraak bij de klant op.” Aldus Piet Verbeek.

Dit sluit exact aan bij de visie van Proeflokaal en Gastrobar ‘t Kromhout met betrekking tot waste management. Geen wegwerpbakjes enzovoort, want dat zorgt voor meer afval. Duurzaamheid voert ‘t Kromhout hoog in het vaandel.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: