Logo brummensnieuws.nl

Hoveniersbedrijf Claassen voor uw tuin op maat

  Zakennieuws

EERBEEK - Bij Hoveniersbedrijf Claassen is elke klant welkom, of u nu een bedrijf heeft of u wilt uw eigen tuin(tje) bij uw huis eens laten aanpakken. Herman Claassen maakt het in orde. Hoe groot of klein uw tuin ook is, zij staan voor u klaar.

Het is intussen alweer 35 jaar geleden dat Herman Claassen met zijn hoveniersbedrijf begon. De eerste grote klus was de tuin bij De Beekwal in Eerbeek, dat was in 1988. In die tijd waren er nog de bekende zitkuilen met bielzen omrand en de heidetuinen. En eigenlijk heeft het werk sindsdien niet meer stil gestaan. De laatste tijd werden veel tuinen ontworpen en uitgevoerd. En dat allemaal volgens de laatste trends, veel groen, mooie planten en bijvoorbeeld split. Ook de regenwaterinfiltratie wordt veel toegepast in de tuinen. "Je kunt goed merken dat er tuinprogramma's op televisie worden bekeken, vooral veranda's en soorten tuinen die daar worden getoond, mogen wij plaatsen," zegt Herman Claassen. "Al komen wij dan ook met ideeën waar men zelf niet aan had gedacht, maar wel in deze tuinen past. Dat wordt enorm gewaardeerd!" Herman regelt tegenwoordig samen met zijn zoon Frank de tuinontwerpen en aanleg. 

Wilt u een tuin naar uw wensen door hen laten ontwerpen en/of aanleggen? Alle informatie hierover ziet u op https://claassen-hoveniers.nl/, u kunt bij hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Hoveniersbedrijf Claassen vindt u aan de Heerweg 2 in Eerbeek.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: