Logo brummensnieuws.nl
Jan Palm en René Wassink samen aan het werk. Foto: Palm&Wassink
Jan Palm en René Wassink samen aan het werk. Foto: Palm&Wassink

Palm&Wassink v.o.f. Buitenleven en meer ...

  Zakennieuws

EERBEEK - In de periode van intelligente lockdown, zijn de heren Palm en Wassink drukker geweest dan ooit. Veel mensen wilden vanwege het verplicht thuiszitten, hun tuin op orde hebben of dan toch maar die carport maar eens laten plaatsen. Dan waren zij bij Palm&Wassink op het juiste adres om het buitenleven op en top te krijgen.

Jan Palm spreekt met passie over de tuinen, daar haalt hij zijn voldoening uit. En dan niet alleen bij de bedrijven, maar zeker ook bij particulieren. René Wassink houdt zich liever bezig met de bomen en het bouwkundige deel van hun bedrijf. Zoals het bouwen van blokhutten en dergelijke. Zij vullen elkaar daarin op een zeer goede wijze aan.

Op dit moment zijn zij in Laag Soeren met veel straatwerk bezig, volgende week zullen zij in Dieren met een groot project starten. Het wachten is even op de materialen. Niet alleen de tuinen gaan op de schop, ook de website van het bedrijf zal binnenkort een nieuwe uitstraling krijgen. 

Samen staan zij garant voor een mooi idee voor uw tuin, bestrating, schutting of zelfs carport, dat tot in de puntjes zal worden uitgewerkt. U vindt Palm&Wassink aan de Karel van Gelreweg 2 in Eerbeek, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op locatie kunt u hen bellen op Jan Palm: 06-30684888, of René Wassink: 06-36218798 of via de website, buitenleven.eu.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: