Logo brummensnieuws.nl

Eerst afslanken dan slank blijven

  Zakennieuws

ZAKELIJK NIEUWS - "Zoals zoveel mensen ben ik al sinds mijn puberteit bezig met mijn gewicht. Dan weer zoveel kilo erbij dan weer zoveel kilo eraf. Van alles heb ik al geprobeerd maar niks was blijvend. Tot ik per toeval bij de afslankstudio Easyslim.nu kwam. Het lukte mij om vrij eenvoudig van de overtollige kilo's af te komen, omdat ik het zo wil houden, ga ik 1x per maand op onderhoud", aldus een tevreden klant van de Easyslim.nu formule.

Wat is Easyslim.nu ?

"Wij zijn een landelijke franchiseorganisatie en werken met een geavanceerd apparaat", verteld Leny du Burck enthousiast, eigenares van de studio in Zutphen. Ons apparaat traint spieren, zorgt ervoor dat vet makkelijker uit de cel verdwijnt en de huid mooier wordt. Daarnaast hebben wij een eigen maaltijd mix Easique® die is afgestemd op onze behandelingen, een eigen kookboek en geven wij voedingstips die een gezond eetpatroon bevorderen. We kijken echt wat bij iemand past zodat de klant het eenvoudig kan toepassen in zijn leven.

Uniek

Het is het totale aanbod dat deze methode zo uniek maakt en je de kans geeft je leven ten positieve te veranderen. Kom het zelf ervaren: Maak een afspraak voor een eerste gesprek en behandeling. Easyslim Zutphen, Industrieweg 85 Zutphen 06-22782344 zutphen@easyslim.nu 

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: