Logo brummensnieuws.nl

Start zonnepanelenactie in gemeente Brummen

  Gemeentenieuws

BRUMMEN/ EERBEEK – Deze week start de gemeente Brummen met een zonnepanelenactie voor haar inwoners. Met deze actie wil de gemeente duurzame energieopwekking stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpe prijs en goede service. 

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket en BrummenEnergie. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is een regionale installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen gaat uitvoeren.

Online informatiebijeenkomst donderdagavond 16 september

Op donderdagavond 16 september 19.30 uur is er een online informatiebijeenkomst als voorbereiding op de actie. Inwoners kunnen zich via hun computer, tablet of telefoon aanmelden voor de bijeenkomst. Op de website www.regionaalenergieloket.nl kunnen inwoners hun postcode invullen en zich aanmelden. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie verder toegelicht. Ook kunnen bewoners vragen stellen aan de gemeente en de installateur.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

Inwoners kunnen zich tot eind november inschrijven voor de zonnepanelenactie via de website van het Regionaal Energieloket. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging voor een woningopname. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over het aantal zonnepanelen en geschiktheid van het dak. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie. 

Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl

Over het Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Brummen.

Over BrummenEnergie

BrummenEnergie is de lokale energiecoöperatie van en voor inwoners en bedrijven. BrummenEnergie helpt inwoners om energie te besparen, op te wekken en te leveren. 

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: