Logo brummensnieuws.nl

Gaat u mee naar het Democratiefestival?

  Gemeentenieuws

BRUMMEN/ EERBEEK - Deze zomer vindt voor het eerst het landelijke Democratiefestival plaats! Inwoners uit heel Nederland kunnen dit festival in Nijmegen te bezoeken. Vanuit onze gemeente vertrekt er op zaterdag 31 augustus een touringcar waarmee inwoners uit de gemeente Brummen gratis dit evenement kunnen bezoeken. Burgemeester van Hedel nodigt u uit om samen met hem en de gemeenteraad een bezoek te brengen aan het Democratiefestival.

Iedereen is welkom: jong en oud. Buiten uw eigen eten en drinken zijn er geen kosten aan verbonden. De bus vertrekt op zaterdag 31 augustus vanaf het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen). Het programma begint om 10.00 en eindigt om 20.00 uur.

Wat is er te doen?Het Democratiefestival is bedoeld om samen onze democratie te vieren. Via debat en dialoog, colleges en workshops, live interviews, speeddates, excursies te voet en per fiets, exposities, sportclinics, muziek- en theatervoorstellingen. Op het hoofdpodium is plaats voor speeches, live interviews, colleges en grote muziekacts.

Wie zijn er aanwezig? Op het festival zijn in ieder geval namen aanwezig als Hugo Borst, Annemarie van Gaal, Maarten van Rossem, Jan Rotmans, Boris Dittrich en Diederik Samsom. Tegen de avond komen er optredens van bijvoorbeeld Merol, Danny Vera en Jonna Fraser & Band. Of zing zelf mee met de Tante Joke Karaoke Band en het Singlefeestje.

Hoe kunt u zich aanmelden? Heeft u interesse om mee te gaan naar dit evenement? Laat dit ons dan weten  door een mail te sturen naar voorlichting@brummen.nl. U kunt zich aanmelden tot en met zondag 28 juli. Er is ruimte voor ongeveer 40 deelnemers. Wees dus op tijd met aanmelden. De definitieve vertrektijden van de touringcar krijgt u voor het evenement te horen.

Meer berichten
 


De oplossing voor week 49:

DEMONSTRATIEDe oplossing voor week 36: