Logo brummensnieuws.nl

Help de Kinder Vakantie Spelen in Eerbeek

EERBEEK - Werkgroep Kindervakantiespelen Eerbeek organiseert jaarlijks met veel plezier de Kinder Vakantie Spelen Eerbeek. De KVS is een sport- en spelweek voor ruim 200 kinderen. In deze week van de zomervakantie bouwen en verven de kinderen hutten van pallets, doen ze speurtochten en een heleboel andere leuke spelactiviteiten. De week sluit af met een feestelijke bonte middag.

Om de Kinder Vakantie Spelen te organiseren is de werkgroep al het hele jaar aan het organiseren. Zo zijn ze bezig met het bedenken van het thema, het ontwerpen van de spellen en het regelen van de materialen. Dit alles geheel vrijwillig, om de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor blijft deze week toegankelijk voor alle kinderen.

Alle spullen opnieuw aanschaffen door asbest op zolder

In de afgelopen 60 jaar hebben zijn er spullen verzameld. Dit gaat om alle benodigdheden om deze week tot een succes te brengen. Denk hierbij aan hamers, zagen, spijkers, verf om de hutten te bouwen. Maar ook alle sport en spelbenodigdheden en verkleedkleding. Deze spullen liggen opgeslagen op een zolder van de Tjark Riks in Eerbeek. Helaas is er op deze zolder onlangs asbest geconstateerd. Dat betekent dat de zolder verzegeld is en al deze spullen niet meer toegankelijk zijn. Bij de sanering zullen al deze spullen weggegooid moeten worden, omdat er mogelijk asbestdeeltjes op de spullen zitten.

Met de KVS op komst zal de werkgroep alle spullen opnieuw moeten aanschaffen. Omdat bijna alles vrijwilligerswerk is en hulp door sponsoring, is dit een grote klap. Daarom roept de werkgroep om hulp. Help jij mee om nieuwe spullen aan te schaffen? Elke euro is welkom.

https://www.doneeractie.nl/nieuwe-spullen-kinder-vakantie-spelen-eerbeek/-65655?fbclid=IwAR2cf7jD5egQhR3eqaA6pVWqQJ4FcLu8E3k-H-RAvT1rbJPBB9U9pNvFbD8

Namens de gehele werkgroep, heel erg bedankt!

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: