Logo brummensnieuws.nl
<p>Koor InBetween</p>

Koor InBetween

Koor InBetween zingt in Almen

BRUMMEN - ‘Na een periode van 5 jaar steekt Gemengd Koor InBetween Brummen op 2 juli weer de IJssel over om op te treden in het prachtige kerkje in Almen.  Deze kerk heeft de jaarlijkse inloopconcerten weer hervat en een serie leuke optredens kunnen boeken waarvan InBetween de eerste mag invullen.

Motto van het concert: L O V E . Zeker weten dat dit een heel gevarieerd programma oplevert met vrolijke liedjes, ballads, popsongs of musicalnummers! 

Met veel enthousiasme werkt het Brummens koor onder leiding van dirigente Tatiana Laryna naar dit optreden toe. Het algehele gevoel is: Hoera, we mogen weer zingen want dat is wat de koorleden aan elkaar verbindt.

Het concert begint om 15:00 uur en is gratis toegankelijk. De vrije giften worden gebruikt voor het onderhoud van de Dorpskerk.

Hoe fijn zou het voor Almen en InBetween zijn als het enthousiasme van het koor gedeeld kan worden met het aanwezige publiek! Welkom dus om te komen luisteren (en misschien lekker mee te zingen). Voor meer informatie mail naar secr.inbetween@gmail.com 

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: