Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: MHol fotografie</p>

Foto: MHol fotografie

Volop wandelplezier tijdens Wandel4Daagse Eerbeek

EERBEEK - De 58ste editie van de Wandel4daagse Eerbeek is op donderdag 16 juni afgesloten met een gezellige intocht. Jong en oud genoot vier avonden lang van de mooie routes en de gezelligheid onderweg. Na twee jaar afwezigheid door corona, had Eerbeek en omgeving duidelijk weer zin in dit wandelevenement! 

De organisatie kreeg de afgelopen dagen veel complimenten voor de routes. Dat de deelnemers genoten van de vier gevarieerde routes was af te lezen aan de vrolijke gezichten van de deelnemers. Dat gold zeker ook voor de deelneemster die voor de 50ste keer meeliep dit jaar! Zwembad Coldenhove bood de kinderen spontaan aan om na afloop van de tweede dag gratis te zwemmen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt! 

Intocht

Werden de deelnemers tijdens de eerste wandeldag muzikaal onthaald door Klein Orkest Eendracht, op de rust van de laatste wandeldag werden de deelnemers feestelijk onthaald door pretband ‘Help Ons Bloaz’n’. Burgemeester Alex van Hedel zette traditiegetrouw de laatste stempel. Niet alleen op de stempelkaart, maar ook op handen en voorhoofden. De muziekkorpsen Eendracht en DAP Apeldoorn begeleidden de intocht muzikaal en bij het defilé aan de Smeestraat werd de intocht met DJ Bjorn Staal een waar feestje. De intocht eindigde traditiegetrouw op het kermisterrein.

Genieten

De leerlingen van basisschool De Poort in Loenen hebben het erg naar hun zin gehad tijdens de Wandel4Daagse Eerbeek. Voor Siep is het wandelen zelf het leukste, terwijl voor Fanna de gezelligheid voorop staat. Nout genoot van de muziek onderweg en Jidde vond het fijn om zijn vrienden te zien. En voor Tim vormde het dennenappelsgevecht het hoogtepunt van de Wandel4Daagse. 

Stichting Wandel4Daagse dankt alle sponsoren dat zij dit evenement mogelijk hebben gemaakt! De volgende editie vindt plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni 2023. 

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: