Logo brummensnieuws.nl

Brummense kermis bij Concordia

BRUMMEN - De voorbereidingen voor de kermis bij dorpslokaal Concordia in Brummen zijn in volle gang en krijgen steeds meer gestalte. Het programma voor vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus is grotendeels rond. Met op alle dagen dj’s en liveoptredens is gezelligheid en feest gegarandeerd. 

De kermiscommissie, onder leiding van Olaf Harleman en uitbater Geert Glashouwer, is al geruime tijd aan de slag om er weer een waar Brummense dorpsfeest van te maken tijdens het laatste weekend van augustus. De opbouw en indeling van het terrein tijdens de kermis is enigszins aangepast ten opzichte van voorgaande edities. Omdat er een gedeelte van de zaal is weg gevallen zal er een grotere buitentent geplaatst worden. De optredens van dj’s en live-acts vinden plaats vanaf een centraal podium midden op het feestterrein.
De organisatie is blij verrast door de positieve reactie van de benaderde (sport)verenigingen om weer een bijdrage te leveren aan de kermis. In een constructieve bijeenkomst is de bezetting van de ‘verenigingenbar’ besproken en wat de vier verenigingen daarvoor als sponsoring van de clubkas terug kunnen verwachten.
Kortom de stemming is prima en de voorbereidingen verlopen voorspoedig om er een legendarische editie van de Brummense kermis aan toe te voegen.

Meer berichten
 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: