Logo brummensnieuws.nl

Gezond de tijd door in corona

BRUMMEN - Donderdag 9 december staat er een nieuw online sportcafé gepland met een mooi thema “Gezond de tijd door in corona”. Sportverenigingen en stichtingen staan onder druk door de gevolgen van de corona en de opgelegde overheidsmaatregelen. Gespreksonderwerpen binnen de verenigingen zijn ledenverlies, ledenbehoud, cashflow en het bestaansrecht van de vereniging. Wellicht waren dit al gespreksonderwerpen van de afgelopen jaren binnen besturen of verenigingskader maar juist nu in deze tijd wordt het anders ervaren en zijn ze actueel. 

Tijdens dit sportcafé kijk je met andere ogen naar de beleving van de sporter en hoe we hen kunnen binden en behouden. Fysiek is er minder mogelijk, maar hoe zorg je dan toch voor verbinding? Wat is de verenigscultuur en hoe gaan we nu en in de toekomst hier mee om?

We zetten je brein op scherp met diverse creatief denken tools, zodat je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komt. Interactie, snelheid en een lach gegarandeerd. De sessie wordt begeleid door Start2Create.

Een ieder is van harte uitgenodigd, opgeven voor het sportcafé kan via de verenigingsondersteuner van Sportkompas jacco@stichtingsportkompas.nl 

Meer berichten
 


Week 52

In week 52 was er geen puzzle

De oplossing voor week xx: