Logo brummensnieuws.nl

Géén Midwinterwandeling in Brummen

BRUMMEN - De organisatoren van de Midwinterwandeling hebben helaas het besluit moeten nemen om dit jaar (weer) geen Midwinterwandeling te organiseren.
Hierbij heeft de organisatie haar eigen verantwoordelijkheid genomen. Natuurlijk is wandelen in de buitenlucht veilig en gezond. Maar de Midwinterwandeling wordt vaak gelopen door hele families en vriendengroepen. Iets wat in deze tijd van oplopende corona-besmettingen niet aangemoedigd moet worden.

De Midwinterwandeling kenmerkt zich door gezelligheid, met een paardentram, midwinterhoornblazers en gezellige rustpunten waar onder het genot van een groepje muzikanten een glaasje glühwein rond een houtvuur kan worden gedronken. Maar opnieuw lijkt dat niet verstandig. En alle vrijwilligers? Dicht op elkaar om soep te verwarmen of een broodje klaar te maken? Ook dat kan nu niet verlangd worden. Vandaar deze moeilijke beslissing. Volgend jaar gaat de organisatie met nieuwe energie plannen maken, om de 10e Midwinterwandeling tot een groot succes te maken. Ze hopen dan op zondag 11 december 2022 weer veel wandelaars te mogen begroeten.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: