Logo brummensnieuws.nl
<p>Veel figuranten bezorgen bezoekers de stuipen op het lijf. Foto: Marion Verhaaf</p>

Veel figuranten bezorgen bezoekers de stuipen op het lijf. Foto: Marion Verhaaf

Halloween niet voor bangerikken

EERBEEK– Vol ongeduld stonden vele kinderen met hun ouders te wachten, tot het Screampark zijn poorten zou openen. Zij hoorden al veel geluiden vanuit het Weberbos en waren benieuwd wat er te griezelen viel. Het wachten werd dubbel en dwars beloond. Vele figuranten deden hun best de 500 deelnemers schrik aan te jagen, de één nog angstaanjagender geschminkt dan de ander. 

Organisator Roor de Gans, van Stichting Activate&Exposure, kan met zijn team terugkijken op een zeer geslaagd eerste weekend van Halloween Eerbeek. De eerste avond van het Skillspark, op het terrein van Last Gear, werd enorm druk bezocht. Vele deelnemers gingen de uitdagingen aan die het parcours in petto had. Een rit door het donker door een met linten afgezet parcours, een ritje door onder andere een caravan, een wip-wap en een heuse klim met mooie afdaling. Ze draaiden hun hand er niet voor om. Ook de jongere deelnemers konden de route volgen. Er was namelijk keuze uit een moeilijke en wat makkelijkere route.

Het Scream Park werd de eerste avond bezocht door 500 deelnemers, zij hadden zich van te voren aangemeld. Door het hele Weberbos waren verschillende figuranten aanwezig om de bezoekers schrik aan te jagen. Prachtige licht- en geluidseffecten droegen bij aan de sfeer.

Voor de komende weekenden is het Skillspark op de zaterdag geopend en het Screampark op de zondag. Scary Skelters is zaterdags van 13:00 tot 15:30 uur.

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: