Logo brummensnieuws.nl

Contactgroep N.A.H.

BRUMMEN - Op vrijdag 26 november en vrijdag 10 december uur organiseert Knooppunt Mantelzorg Brummen i.s.m. Coachpraktijk Leonie een contactgroep voor mantelzorgers die die zorgdragen voor iemand te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.).

Als een naaste N.A.H. oploopt, staat je leven op zijn kop. Vaak zien anderen niet eens dat er iets mankeert en is er veel onbegrip van de omgeving. Je loopt tegen allerlei zaken aan en er komt veel op jouw bordje terecht. Je kan hier met je buurvrouw, familie of vriendin over praten, maar mensen die het zelf ook meegemaakt hebben begrijpen pas echt hoe het is. In een veilige sfeer wordt onder professionele leiding van Leonie Olthof-Verkerk met elkaar gepraat over N.A.H. en wat dat voor impact kan hebben in iemands leven. 

Ben je mantelzorger en wil je deelnemen aan deze contactgroep? Opgeven kan tot en met maandag 22 november 2021 via mantelzorg@welzijnbrummen.nl of telefonisch via 0575-561988. We ontvangen graag je naam, telefoonnummer en indien aanwezig je emailadres. 

Meer berichten
 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: