Logo brummensnieuws.nl
Deelnemers Halloween Ride in 2018. Archieffoto: Marion Verhaaf
Deelnemers Halloween Ride in 2018. Archieffoto: Marion Verhaaf

Halloween Eerbeek in drie delen

EERBEEK – Het beloofd weer een grandioos feest te worden zoals men gewend is in Eerbeek tijdens Halloween. De festiviteiten vinden plaats van 16 tot en met 31 oktober 2021. Zo is er een Screampark, Scary Skelter en het Skillspark. Voor de jongere deelnemers is het in deze periode herfstvakantie en zo hebben zij een mooie bezigheid.

Organisator Roor de Gans, van Stichting Activate&Exposure, vertelt enthousiast over de drie verschillende onderdelen van Halloween Eerbeek. “Helaas is er geen parade maar we zullen dit jaar weer iets heel moois gaan neerzetten in Eerbeek.” In het Screampark in het Weberbos, kunt u met de hele familie een wandeling maken door een donkere en verrassende wereld die je niet snel zult vergeten. 

De kinderen kunnen deelnemen aan een rally tijdens Scary Skelter met een eigen versierde skelter. Er zijn skelters aanwezig om te lenen en die zijn al versierd. De race is van 13.00-16.00 uur.

Voor de ervaren fietsers is er het Skillspark waar men de fietservaring kan testen op een parcours van ongeveer 2 kilometer. Dit mag zo vaak worden gereden als men aandurft. Dit is buiten bij het clubhuis van Last Gear. Fietsen door o.a. de woestijn, het bos, winter en water, allemaal met diverse halloweeneffecten in licht en geluid. “Het is geen horror, maar gaat om de halloweenbeleving!” aldus De Gans.

Vanwege de constante doorstroom van deelnemers op de locaties, is er geen corona check nodig. 

Meer berichten
 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: