Logo brummensnieuws.nl

Aart, Mia, kitten Kuiper en Sisi

KLARENBEEK - Het is op dit moment een beestenboel van jewelste in het asiel. We huisvesten (veel) meer dan 50 katers, poezen & kittens op die allemaal op zoek zijn naar een nieuw baasje. Ook wachten 13 honden met smart op een nieuw adres. 

Bij een adoptie door een nieuwe baas zijn zowel de miauwende- als de blaffende beestjes uiteraard allemaal ontvlooid, ontwormd en in het bezit van een geldig paspoort.

Daarin staan hun belangrijke entingen tegen vervelende katten- en hondenziektes vermeld. Natuurlijk zijn de dieren keurig gechipt zodat ze, ook als ze verdwalen, keurig thuis gebracht kunnen worden. Alle katten worden of zijn “geneutraliseerd”. Daarmee proberen we iets te doen aan de grote aantallen kittens die toch nog steeds jaarlijks thuis- en/of moederloos binnen worden gebracht.

Overweegt u een dier een thuis te bieden ? Denk dan eens aan de honden en kattenjongens en meisjes in het asiel. Bezoek onze website, daarop staan de verhaaltjes, fotos en filmpjes van de dieren voor wie we momenteel een mandje zoeken. 

Heeft u interesse in de katten, neem dan telefonisch contact op met Dierenasiel De Kuipershoek (Kuipersdijk 11, Klarenbeek)
Vanwege het Coronavirus werken wij alleen op afspraak, tel. 088-8113650.

Meer berichten
 


Week 36

In week 36 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: