Logo brummensnieuws.nl
<p>Een vrolijke overhandiging van een fraaie muurschildering! Foto: Arein Lazonder.&nbsp;</p>

Een vrolijke overhandiging van een fraaie muurschildering! Foto: Arein Lazonder. 

Afscheidscadeau aangeboden

BRUMMEN - Op maandag 12 juli heeft groep 8 hun afscheidscadeau aangeboden aan alle leerlingen en teamleden van basisschool St. Pancratius.  Het is een lange traditie dat de groep die afscheid neemt een cadeau aanbiedt aan de school. Dit jaar is dat een, door kunstenares Ans Leeflang, beschilderde muur geworden. Waanders Schilderwerken heeft daarvoor mooie kleuren verf beschikbaar gesteld.

Onder de muur zijn zelfgemaakte mozaïektegels geplaatst, een door elk van de 23 leerlingen. Hamer badkamers heeft hiervoor tegels beschikbaar gesteld. De tegels zijn door de kinderen gemaakt bij Maakplaats the Villa in Brummen.

De onthulling vond plaats voor alle kinderen van de school, teamleden en ouders van de leerlingen van groep 8. Na de onthulling zijn de leerlingen letterlijk uit de deur van de school gefietst. Zij hebben drie ererondes gemaakt door een haag van leerlingen, teamleden en ouders. Daarna hebben de kinderen afscheid genomen van hun school. Het team bedankt de leerlingen en hun ouders voor het mooie cadeau. De leerlingen zijn klaar voor de stap naar het voortgezet onderwijs!

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: