Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Luciano de Graaf</p>

Foto: Luciano de Graaf

Scooterrijder gewond bij val in Loenen; traumahelikopter opgeroepen

LOENEN - Op het fietspad langs de N876 (Beekbergerweg) tussen Loenen en Beekbergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding.
Het gebeurde iets na middernacht. Hulpdiensten werden groots gealarmeerd omdat er sprake is van een ongeval. Twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter uit Groningen werden door de meldkamer richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het allemaal wel mee te vallen. De gealarmeerde traumahelikopter kon rechtsomkeert maken en terug richting zijn standplaats, hetzelfde gold voor de tweede ambulance, ook deze bleek niet meer nodig. De politie vanwege het ongeval een deel van de weg af vanwege de hulpverlening. Het ongeval op het fietspad van Loenen in de richting van Beekbergen.
De scooterrijder is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.De scooter wordt tijdelijk gestald en wordt op een later tijdstip opgehaald.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: