Logo brummensnieuws.nl

VOETGOLF bij voetbalvereniging Loenermark

LOENEN - Door corona zijn vrijwel alle activiteiten afgelopen periode helaas stil komen te liggen. Langzamerhand komt hier weer verandering in. Ook voetbalvereniging Loenermark gaat weer activiteiten oppakken. Na een pittig jaar staan op zaterdag 12 juni voetbalverenigingen schouder aan schouder in het kader van de Nationale Voetbaldag welke in het leven is geroepen door het Oranjefonds en de KNVB. Voetbalverenigingen laten zien wie ze zijn door een activiteit te organiseren voor iedereen uit de buurt. Leden én niet-leden én coronaproof. Loenermark doet ook mee!

Het mooie sportcomplex van Loenermark wordt omgetoverd in een heuse “12-holes Voetgolfbaan”. Uiteraard is het niet alleen maar rechtuit schieten. De organisatie stelt een zodanig parcours op zodat iedere deelnemer op zijn/haar niveau kan deelnemen en uitgedaagd wordt. Lukt de bal schieten bijvoorbeeld niet maar gooien wel dan is dat geen enkel probleem. Voor Loenermark staat samen plezier hebben voorop!

De activiteit wordt georganiseerd voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar en mensen met een beperking uit Loenen of omgeving. Dit voor zowel leden als niet leden dus iedereen uit de doelgroepen kan meedoen.

Het programma is van ongeveer 14:00 (melden deelnemers) tot 17:30 uur. Het parcours wordt in groepjes afgelegd. Loenermark zorgt voor drinken en wat te eten. Alle deelnemers krijgen na afloop een aandenken. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht. 

De deelname is voor iedereen geheel gratis. Opgave vooraf kan, is niet verplicht, door via de link het aanmeldformulier in te vullen: https://forms.gle/FTuWc8u4ucaJwbS76

Het belooft een gezellige middag te worden met een sportieve uitdaging voor iedereen!

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar: infojeugd@vvloenermark.nl of

g-voetbal@vvloenermark.nl.

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: