Logo brummensnieuws.nl

Straatspeeldag op 9 juni!

BRUMMEN/ EERBEEK – Het was even spannend door alle ontwikkelingen omtrent Corona, maar er mag woensdag 9 juni van 14.00-17.00 uur. buiten op straat gespeeld worden! Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er die middag een stukje straat afgezet waar ze lekker kunnen spelen zonder bang te zijn voor hun veiligheid. Geen auto’s of brommers die langs razen.

De straatspeeldag wordt in Eerbeek en in Brummen georganiseerd door Stichting Welzijn Brummen, Veilig Verkeer Nederland en Stichting Sportkompas. De straatspeeldag is een middag vol leuke spel activiteiten! Denk aan luchtkussen, een stormbaan, lego XL, stoepkrijt en een DJ die voor de muziek zorgt! De buitenactiviteiten vinden plaats In Eerbeek voor basisscholen C. van Leeuwen en de Enk en in Brummen voor Kindcentrum ’t P@rk. Alle kinderen van basisschoolleeftijd zijn welkom. Let op: Kinderen mogen wel gebracht worden, maar publiek is niet toegestaan. U kunt dus als ouder helaas niet blijven om te kijken. De toegang is geheel op eigen risico en er zijn geen kosten verbonden aan deze speelmiddag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Sikkema, martijn@stichtingsportkompas.nl of Mindy de Lange, mindy@stichtingsportkompas.nl

Meer berichten
 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: