Fantastische ondernemers in Brummen
Logo brummensnieuws.nl
Foto: Aline Divendal

Fantastische ondernemers in Brummen

INGEZONDEN - In maart hadden wij de Vliegende speeldoos* uitgenodigd om met zeker 100 kinderen in Brummen in 1 dag een musical in te studeren en uit te voeren. Er is heel wat werk verzet om deze dag te organiseren. Dat is gedaan door vrijwilligers vanuit de scholen in Brummen en de PKN. In de kerk zou de voorstelling plaatsvinden.

Net als vele andere evenementen moesten we besluiten om deze dag niet door te laten gaan. Voorlopig zal het evenement niet door kunnen gaan. Er waren door ondernemers advertenties geplaatst in het programmaboekje en de drukker uit Eerbeek heeft het boekje kosteloos gedrukt. De opbrengsten van de ondernemers mogen we schenken aan de organisatie van de Vliegende speeldoos. En dat in een tijd dat ondernemers het zwaar hebben en alle euro’s goed kunnen gebruiken. Fantastisch hoe groot de harten van onze ondernemers zijn!
Daarom nogmaals de oproep aan u als inwoner van Brummen, koop lokaal! Mede dankzij onze ondernemers kunnen dit soort evenementen plaatsvinden. Namens de Brummense organisatie: ondernemers bedankt!

Aline Divendal 

*Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos biedt de mogelijkheid om kinderen intensief kennis te laten maken met deze vrolijke en educatieve theatervorm. Op unieke wijze studeren zij in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen bij ons de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden.

Meer berichten
 


Week 06

SPIEGELBEELDDe oplossing voor week 45: