Kinderverjaardagen in de lockdown
Logo brummensnieuws.nl
<p>Nikki opent op haar 6e verjaardag een kaart met muziek en ballon die de bezorger voor de deur zette. Foto: Marion Verhaaf</p>

Nikki opent op haar 6e verjaardag een kaart met muziek en ballon die de bezorger voor de deur zette. Foto: Marion Verhaaf

Kinderverjaardagen in de lockdown

BRUMMEN – Een kinderverjaardag vieren tijdens de lockdown, dat wordt aanpassen als je geen partijtje kunt vieren. Gelukkig zijn vele ouders heel creatief geworden in de afgelopen periode. Op Facebook ziet men oproepen om kaartjes voorbij komen. En sommige kinderen hebben helemaal geluk, omdat de verjaardag wordt uitgespreid over meerdere dagen, zodat er toch een beetje visite komt.

Zo stond de 8-jarige Noa in Brummen buiten achter een tafel te stralen. Haar 'bezoek' kreeg een traktatie To Go, de kinderen een Topmodel zakje met chips en drinken en de volwassenen een gevulde koek met thee zodat zij het thuis een beetje konden vieren.

Rinze (7 jr) had het in Eerbeek helemaal voor elkaar. Zijn verjaardag is in etappes gevierd, verdeeld over de dag en het hele weekend door. Hij vond het heel erg leuk, vooral dat er drie keer taart en kadootjes waren, wat een geluk.

Nikki (6 jr) uit Brummen werd op haar verjaardag 's morgens al verrast door haar klas die haar online toezong. Maar ook met een pakket dat thuis werd afgeleverd. Daarin zat een mooie ballon die omhoog schoot zodra ze het pakket openmaakte en een kaart dat een liedje afspeelde. Opa en oma aten 's avonds mee en verder geen visite.

Joep (5jr) uit Brummen stond op de oprit achter een tafel. Zelfgemaakte cupcakes had hij versierd zodat zijn 'bezoek' iets lekkers kon meenemen. Een oproep van mama op Facebook zorgde voor een stortvloed aan kaarten en kadootjes.

Meer berichten
 


Week 06

SPIEGELBEELDDe oplossing voor week 45: