Kesha
Logo brummensnieuws.nl
<p>Kesha</p>

Kesha

Kesha

KLARENBEEK - Kesha, ook wel bekend als beroemde TIK-TOK artieste, woont nu al een tijdje bij ons en is nu klaar voor haar 2e ronde. Het gaat om een lief teer poezepoppetje van ongeveer 3 jaar. Zangtalenten zoals de echt Kesha heeft ze niet. Wel een heel hoge aaibaarheidsfactor… 

Ook houdt de kleine bonte dame van aandacht en strijkt daarvoor heerlijk langs je benen. Vanwege al deze positieve eigenschappen vond Kesha, tijdens de 1e ronde, snel een huisje. Daar bleek echter dat onze aandachtvragende artieste toch niet echt tegen de stress van teveel publiek zoals andere dieren of jonge kinderen kon. Ze plaste namelijk af en toe naast de kattenbak en hielde dat nogal stug vol. Ze zat dus niet lekker in haar velletje en kwam daarom terug naar het asiel.

Hier bleek dat Kesha blaasgruis ontwikkeld had waarvan de symptomen dat plasgedrag zijn. Nu we denken te weten waardoor ze blaasgruis ontwikkelde (stress) én haar speciaal dieetvoer geven om de klachten te bestrijden is het tijd om opnieuw te proberen een fijn onderkomen voor deze wereldster te vinden. Rust, reinheid en regelmaat (+ dieetvoer) lijken de voorwaarden voor een succesvolle plaatsing te zijn.

Denkt u degene te zijn die deze tengere dame de drie R’s + het voer kan bieden ? Neemt u dan via onze site en mail contact met ons op. Kesha wacht op u en zal haar dankbaarheid tonen door u veel gezelligheid bezorgen.

asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

 Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: