Word ook HersenHeld voor de Hersenstichting
Logo brummensnieuws.nl

Word ook HersenHeld voor de Hersenstichting

REGIO - Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte is men op zoek naar Hersenhelden die samen collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. 

Wilt u collecteren tijdens de collecteweek in Brummen, Eerbeek of Leuvenheim? U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. 

U kunt u opgeven bij Ria Plant, tel. 0575-564250, e-mail riaplanthersenstichting@gmail.com, coördinator Hersenstichtingcollecte voor de gemeente Brummen, of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl/collecte.

Meer berichten
 


Week 02

In week 2 stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: