Eef van Ooijen kandidaat bestuurslid PvdA Brummen
Logo brummensnieuws.nl
Eef van Ooijen
Eef van Ooijen

Eef van Ooijen kandidaat bestuurslid PvdA Brummen

GEMEENTE BRUMMEN - Eef van Ooijen heeft zich kandidaat gesteld voor het bestuur van de PvdA afdeling Brummen/Eerbeek. Volgens Van Ooijen is zijn kandidatuur nu voorgelegd aan de leden die langs digitale weg hun stem kunnen uitbrengen. Hij hoopt voor het einde van het jaar als algemeen bestuurslid te worden benoemd.

Tot 1 juli van dit jaar was Van Ooijen wethouder duurzaamheid in Brummen. Om persoonlijke redenen legde hij toen zijn functie neer. In het bestuur van de lokale afdeling van de Partij van de Arbeid ambieert hij een algemene bestuursfunctie “want in die rol kan ik het best opereren,” aldus de oud-wethouder. Hij verwijst naar een soortgelijke algemene bestuursfunctie die hij eerder (tot 2017) heeft vervuld in het provinciale PvdA-bestuur.

Volgens Van Ooijen is er met het oog op de komende verkiezingen (volgend jaar voor de Tweede Kamer en in 2022 voor de gemeenteraad) meer dan voldoende werk aan de winkel. Hij heeft de ambitie om zich in te zetten zodat de PvdA bij die verkiezingen weer goede resultaten behaalt.

In de gemeente Brummen was de heer Van Ooijen van 2002 tot 2010 en van 2014 tot 1 juli van dit jaar wethouder. Namens de gemeente Brummen bekleedde hij ook talrijke bestuursfuncties in samenwerkingsorganen zoals de Stedendriehoek en de Cleantechregio.

Meer berichten
 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: