Logo brummensnieuws.nl
De trekking door oud-notaris Bé Haaijer.
De trekking door oud-notaris Bé Haaijer.

Vijf eerste prijswinnaars loterij-actie 'Koop Lokaal' bekend

De trekking door oud-notaris Bé Haaijer.
De trekking door oud-notaris Bé Haaijer.

BRUMMEN/ EERBEEK - De eerste trekking van de loterij actie 'Koop Lokaal' heeft afgelopen maandag plaatsgevonden. Vijf deelnemers wonnen een waardebon van vijftig euro die weer te besteden is bij de lokale ondernemers.

De loterijactie is een initiatief van de Eerbeekse en Brummense ondernemersverenigingen.

Bij een minimale besteding van 15,- euro bij een van de deelnemende winkels en bedrijven krijgt de klant een lot waarmee hij of zij kans maakt op een waardebon. Volgens diverse ondernemers is de actie een groot succes. "Mensen vinden het een leuke actie en vragen zelfs om de loten. Binnen een paar dagen moest ik om extra loten vragen omdat ik door mijn voorraad heen was. Leuk dat we nu ook wat voor die klanten kunnen doen die ons ook gedurende Corona-lockdown trouw zijn gebleven." aldus een enthousiaste winkelier

De trekking werd bij juwelier Weltevreden en verricht door oud-notaris Bé Haaijer. Alhoewel Haaijer geen actief notaris meer is geeft hij wel regelmatig notariële adviezen. Dit doet hij regelmatig vanuit het Tjark Rikscentrum onder de naam Notarex.

Nadat de duizenden lootjes verzameld waren kon de trekking beginnen. Alles werd netjes en correct door de oud-notaris vastgelegd die er tevens op toezag dat de trekking eerlijk verliep. Op de volgende loten zijn de prijzen gevallen:

No. 3851 - No.346 - No. 5631 - No. 3451 en No. 5903

De winnaars worden geïnformeerd wanneer ze hun prijs kunnen ophalen.

De loterij loopt nog 5 weken. Zie ook de advertentiepagina's in deze krant van 'KOOP LOKAAL'. Doet u ook mee?

Meer berichten
 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: