Logo brummensnieuws.nl
Manager Béla Pálma voor Kasteel Engelenburg in Brummen. Foto: Marion Verhaaf
Manager Béla Pálma voor Kasteel Engelenburg in Brummen. Foto: Marion Verhaaf

Geen gast en golf op Kasteel Engelenburg

Door: MARION VERHAAF

Brummen – Maand maart zag er heel goed uit in de agenda van Kasteel Engelenburg. Bruidsparen, internationale en medische gezelschappen hadden geboekt voor hun evenement. Maar ook hier heeft men de deuren gesloten en ook mag er geen golf gespeeld worden. – Op gepaste afstand spreekt uw verslaggeefster met Béla Pálma, Manager of Sales & Reservations. De gedwongen sluiting van alle restaurants en drinkgelegenheden was ook voor hen onontkoombaar. "Op zich hadden we het hotel niet hoeven sluiten, die mocht open blijven volgens de regels. Maar een hotel zonder restaurant of bar waar men even wat kan gaan drinken, is in onze ogen geen optie. Dus besloten we al onze faciliteiten te sluiten."

Geen golfers op de baan

Ook al golft men hier heerlijk in de buitenlucht, toch is de golfbaan ook gesloten. De golfsport, het woord zegt het al, ligt in heel Nederland stil. Om te voorkomen dat men hier op de green toch bij elkaar zou komen en een bestemmingsbron zou vormen, is in overleg met alle instanties, is besloten ook dat de golfbaan zeker tot 6 april gesloten zal blijven.

Huwelijken geannuleerd

Door de maatregel dat men slechts tot 100 personen bij elkaar mag komen, zoals de eerste berichten van het RIVM waren, zijn helaas ook een aantal huwelijke geannuleerd.

De medische gezelschappen die hier bijeen zouden komen, zijn nu op hun eigen gebied nodig om alle zeilen bij te zetten. "Het is overmacht, maar daarin zijn we niet de enige!"

Meer berichten
 


Week 12

RECEPTIONISTDe oplossing voor week 9: