Logo brummensnieuws.nl

Peuterinloop basisschool De Poort

LOENEN - Dinsdag 10 maart 2020 van 9.00 – 11.00 uur zijn peuters vanaf 2,5 - 3 jaar van harte welkom om samen met hun ouders naar de peuterinloop op basisschool De Poort in Loenen te komen. Op deze inloopochtend mogen peuters meedoen met de kleuters en kunnen ouders kennismaken met de school.

De Poort organiseert dit schooljaar een aantal keren een peuterinloop zodat ouders en hun peuter op een leuke en gemoedelijke manier kennis kunnen maken met de basisschool. Op de volgende data in schooljaar 2019-2020 zijn er peuterinloop-ochtenden gepland (van 09.-00—11.00 uur):

  • Dinsdag 10 maart 2020
  • Woensdag 27 mei 2020

Deze ochtenden zijn niet alleen bedoeld voor broertjes en zusjes van de huidige leerlingen maar ook voor alle andere peuters uit Loenen en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een school voor uw zoon of dochter is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de school en u bent dan ook van harte welkom op een van de bovenvermelde data.

Bent u deze data niet in de gelegenheid maar heeft u wel belangstelling? Geen probleem, ook op andere dagen staat de school open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Chantal Hagen, locatiedirecteur KBS De Poort, tel.nr. 055- 5051489 / emailadres: c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl

Meer berichten
 


Week 12

RECEPTIONISTDe oplossing voor week 9: