Logo brummensnieuws.nl

Politie-alle

Diefstal

BRUMMEN - Op zaterdag 30 november tussen 12:00 en 12:10 stond er een fiets met twee fietstassen vol boodschappen aan de Ambachtstraat te Brummen. De eigenaar was even weggelopen naar een winkel en bij terugkomst bleek een fietstas leeg gehaald te zijn. Er zijn onder andere boodschappen en gebak gestolen.

Brand

EERBEEK - Op zondag 1 december om 18:50 kwam er de melding binnen dat er brand was uitgebroken in een pand aan de Enkweg te Eerbeek. Het bleek om een uitslaande brand te gaan en het pand is geheel uitgebrand. Er waren meerdere brandweerauto's ter plaatse en rond middernacht was men de brandmeester. De oorzaak van de brand is onbekend.

Poging Inbraak.

EERBEEK - Op maandag 2 december tussen 12:50 en 13:00 is er geprobeerd in te breken in een appartement aan het Oranje Nassauplein te Eerbeek. Men heeft geprobeerd de deur te forceren en daarbij is het luide alarm afgegaan. De dader is daarop vertrokken. De bewoner was net van huis vertrokken en kreeg de alarmmelding op de telefoon binnen. De bewoner ging terug en zag dat men had geprobeerd had de voordeur te forceren.

Inbraak.

EERBEEK - Tussen maandag 2 december 16:00 uur en dinsdag 3 december 10:00 uur is er aan de Veldkantweg te Eerbeek ingebroken in een schuur achter de woning.
Men heeft aan de achterzijde een hek open geknipt en de deur van de schuur geforceerd. Er is een bladblazer van het merk Husqvarna gestolen.

        

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: