Logo brummensnieuws.nl
vlnr: Voorzitter Verweij  Alie Bosscha  Els Koelewijn  Eef van Ooijen. Foto: Ineke Draaijer.
vlnr: Voorzitter Verweij Alie Bosscha Els Koelewijn Eef van Ooijen. Foto: Ineke Draaijer.

Wandelsportvereniging jubileert

vlnr: Voorzitter Verweij  Alie Bosscha  Els Koelewijn  Eef van Ooijen. Foto: Ineke Draaijer.
vlnr: Voorzitter Verweij Alie Bosscha Els Koelewijn Eef van Ooijen. Foto: Ineke Draaijer.

BRUMMEN - Wandel Sport Vereniging (WSV) Brummen vierde afgelopen zaterdag haar 40- jarig jubileum. Tijdens de receptie werden de dames Els Koelewijn en Alie Bosscha benoemd tot erelid.

WSV telt 67 leden en organiseert al sinds 1979 de Brummense avondvierdaagse. Verder is er de jaarlijkse Veluwezoomtocht op 2e Paasdag en sinds een aantal jaren de Rode Kruis tocht op de eerste zondag in november, allemaal onder auspiciën van de KWBN. Leden krijgen een jaargids en korting op bijna alle 1.500 KWBN wandelevenementen.

Voorzitter Ton Verweij haalde tijdens zijn toespraak herinneringen op maar deed ook een beroep op de leden om zich in te blijven zetten bij evenementen. "Het zou erg jammer zijn als door een tekort aan vrijwilligers bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan."

Locoburgemeester en wethouder Eef van Ooijen was uitgenodigd om twee dames tot erelid te benoemen. Els Koelewijn is geen lid van WSV maar als vrijwilligster zit ze al 40 jaar achter de inschrijftafel bij de avondvierdaagse. Alie Bosscha is lid vanaf het eerste uur. Volgens Van Ooijen is wandelen misschien wel de beste manier om de mooie omgeving te verkennen. Hij bedankte de dames voor hun inzet en gaf namens de gemeente een presentje.

Van de vereniging kregen de dames een oorkonde, bloemen en een shirt met het logo (een haasje) van WSV. Voor de leden was er een buffet bij De Harmonie, elk jaar rustplaats tijdens de Veluwezoomtocht.

Meer berichten
 


Week 21

SCHIEREILANDDe oplossing voor week 9: