Logo brummensnieuws.nl

'Green Book' bij Brummense Buiten Bios

BRUMMEN - Met de vertoning van de Amerikaanse biografische roadmovie 'Green Book' op donderdag 18 juli opent de Brummense Buitenbios haar vijftiende seizoen. Een gedeelte van het park 't Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop.  Het programma vindt plaats in de buitenlucht, de film begint om 21.45 uur en de entree is € 4,-. 

Green Book.De speelfilm onder regie van Peter Farrelle vertelt een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Zij worden gedwongen hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de sportzaal en de volière. Het is uitdrukkelijk geen 'drive-in bioscoop', maar meer een 'sit-in bioscoop'. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, er van uit gaande dat men zelf wat meeneemt. De toegang bedraagt € 4,-.
De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de 'Culturele Stichting Gemeente Brummen'.

Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 18 juli bellen naar 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl .  Op deze site is meer informatie over de Brummense Buiten Bios en de speelfilm te vinden. Men kan zelfs een trailer bekijken als kort voorproefje voor de echte vertoning. Verdere informatie is er ook bij de organisatie : Rudie van den Berg 0575-565037 of Theo van Enckevort 0575-561983.

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: