Foto: HighwayStarz
Foto: HighwayStarz

Bieb zoekt nieuwe enthousiaste gastheer/gastvrouw?

Algemeen

BRUMMEN/ VOORST - De bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden uitgenodigd en verleid met een schatkamer vol met materialen, ideeën en verhalen. Heel veel iInwoners van de gehele gemeente weten ons te vinden. Niet alleen voor de uitleen van boeken, e-books of tijdschriften. De Bibliotheek is ook een plek waar jong en oud hun taal- en mediavragen kunnen stellen. Gewoon even binnenlopen voor een kop koffie en een gesprek kan uiteraard ook. Het is fijn als bezoekers gastvrij worden ontvangen en wegwijs worden gemaakt op onze locatie. Jij kunt daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Midden in de samenleving

Bij onze bibliotheken vind je een breed aanbod met activiteiten, cursussen en workshops voor jong en oud. ‘De Bibliotheek maakt je rijker’ is onze slogan. Kortom; dagelijks gebeurt er veel achter de deuren van de Bibliotheek. Daarom staan onze deuren (uiteraard tijdens onze openingstijden) altijd voor iedereen open. Gastvrijheid vinden wij belangrijk. Vind jij dat ook? En lever je graag een bijdrage aan het op orde houden van onze Bibliotheek zoals het mooi en overzichtelijk presenteren van de materialen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe gastheer/gastvrouw. Een belangrijke vrijwilligerstaak.

Vrijwilliger bij de Bibliotheek

Vrijwilliger zijn bij de Bibliotheek betekent dat je deel uitmaakt van ons vaste vrijwilligersteam. Je doet dit werk uiteraard niet alleen. Ook is altijd een bibliotheekmedewerker aanwezig zodat je goed begeleidt wordt. We nodigen onze vrijwilligers altijd uit voor een gezellige Zomerborrel en aan onze lezingen kun je gratis deelnemen. Iets voor jou? Bekijk dan de volledige vacaturetekst op onze website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl en reageer door ons een e-mail te sturen. We kunnen in al onze vestigingen wel wat hulp gebruiken. We heten je graag van harte welkom binnen ons vrijwilligersteam op een van onze locaties.

Afbeelding
Oud papier Eerbeek Algemeen 1 okt., 08:56
Afbeelding
Expositie schilderijen Len Beentjes bij Gallery Aaldering Algemeen 30 sep., 08:15
Afbeelding
Jaap Schut benoemd tot GULDEN GELDERLANDER Algemeen 30 sep., 08:11
Afbeelding
Vertel me Gelre informatieavond over pijnklachten in de heup. Algemeen 30 sep., 07:58
Afbeelding
Inspraak, Uitspraak Columns 29 sep., 08:00
Afbeelding
Geachte ONS Ingezonden 29 sep., 08:00
Afbeelding
Lokale lasten in 2024 in Brummen 12,6% hoger Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Partijen akkoord met sociaal plan De Hoop Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Werkzaamheden voor natuurontwikkeling Cortenoever afgerond Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Een tijdperk eindigt, een nieuw begint Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Provinciale Staten akkoord met plannen FBE Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Ook Brummen is hardrijders en vrachtwagens spuugzat! Ingezonden 29 sep., 08:00
Afbeelding
Damfeest op de Enk Algemeen 29 sep., 08:00
Afbeelding
Sportclub Brummen O23 maakt debuut in de Achterhoek Cup Algemeen 29 sep., 08:00