Circus Harlekino
Circus Harlekino

Circus Harlekino naar Eerbeek!

Algemeen

EERBEEK - Nostalgisch vermaak voor de hele familie, in een grote rode circustent aan de Stuijvenburchstraat in het centrum van Eerbeek. Van 16 tot en met 18 augustus is het circus in de stad! Het hooggee¨erd publiek kan in gemoedelijke setting genieten van internationale topartiesten, verschillende dieren en muzikale clowns.

De voorstelling, die gericht is op kinderen, maar door de volwassenen ook zeer wordt gewaardeerd, duurt 75 minuten zonder pauze. In een razendsnelle aaneenschakeling volgen alle disciplines die het klassieke circus populair maken; dieren, artiesten en volop humor.

De Spaanse Rivelino’s clowns werkte reeds in de grootste circussen van Europa, en zijn nu op bijna aanraakbare afstand te beleven in de Harlekino-piste. Met muzikale intermezzo’s, de nodige rake klappen tijdens hun bokswedstrijd maar ook verrassende comedy zorgen ze voor de rode draad door het familieprogramma.

Een van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk) is Enrico Lauenburger uit Duitsland. Dit allround circustalent verbluft en verbaasd met zijn handstanden op een opeenstapeling van glazen flessen en de bekende keukenstoelen. Als ‘Los Medranos’ zweept hij samen met zijn partner Mandy het publiek op met een gewaagde cowboyact met lasso’s en messenwerpen.

Voor de dierlijke inbreng zorgen de dierentrainers Josefine en Danie¨l Igen, direct afkomstig van het vermaarde Cirque Arlette Gruss. Zij zijn naar Nederland afgereisd met hun 11 honden en 9 getalenteerde dwerggeiten, om een ode te brengen aan het klassieke circus – dat ooit met dieren is ontstaan.

De drijvende kracht achter het circusbedrijf is gastheer en spreekstalmeester Kevin van Geet, bekend als jongste Circusdirecteur van Europa. Het circus Harlekino, dat in 1989 door zijn opa Peter Verberk is opgericht, beleeft in de nadagen van de corona-crisis een fantastische tournee met uitsluitend volle tenten (op afstand) en een laaiend enthousiast publiek.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website www.circusharlekino.nl – hier zijn ook online kaarten te bestellen a` 12,50 per stuk. Overgebleven kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang te verkrijgen aan de circuskassa aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek.

Voorstellingen vinden plaats op dinsdag 17 augustus om 16.00 en 19.00, woensdagochtend om 11.00 uur de afsluitende show. Er is ge´e´n corona-toegangsbewijs vereist, de volwassenen houden met geplaceerde stoelen 1,5 meter afstand tussen de huishoudens. Kinderen mogen samen vooraan op de bankjes zitten.

Uit de krant

Overhandiging cheque van €500,- voor Park ’t Goor.
Mooie opbrengst voor Kiboe en Park 't Goor Algemeen 3 mei, 15:28
Afbeelding
Woningnood in Brummen Ingezonden 3 mei, 09:00
Pouwel Inberg en Rik ten Broek gaan de wedstrijd aan.
Koningsdag met "Oranje op wielen" Algemeen 3 mei, 09:00
De gedecoreerden waren blij verrast met de nominatie voor de koninklijke onderscheiding.
Koninklijke onderscheiding voor vier vrijwilligers in de Gemeente Brummen. Algemeen 3 mei, 09:00
Afbeelding
Oud Eerbeek Algemeen 3 mei, 09:00
Vraat door houtworm. Bron: Homedeal
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Gelderland Algemeen 3 mei, 09:00
Jan Jacobs (Rv) en Henk Bruntink (Ra) ontvangen prijs uit handen van Bob Mulder.( Bestuurslid vv Oeken)
Jan Jacobs en Henk Bruntink winnen kruisjascompetitie Algemeen 3 mei, 09:00
Foto: Link Ontwerpers
Bouwplan in Hall mag niet van het college Algemeen 3 mei, 09:00
Het bestaande team blijft werkzaam onder de nieuwe vlag.
Dijkman Automobiel kondigt bedrijfsovername aan door Dorpsgarage Elshof Zakennieuws 3 mei, 09:00
Ga jij gezellig mee op zomerkamp?
CJW Zomerkamp gaat voor goud Algemeen 3 mei, 09:00
Afbeelding
Hemelvaartsdag Ludieke Markt in Voorstonden Algemeen 3 mei, 09:00
Afbeelding
Pa-del, pa-del Columns 3 mei, 09:00
Thom Peters wil van hobby zijn werk maken. Foto: Rutger Jongejan
LOCO-Motief laat relatie ontsporen Algemeen 3 mei, 09:00
De prachtige rode beuk siert de omgeving.
Onderbouwing kapvergunning mist? Algemeen 3 mei, 09:00