Logo brummensnieuws.nl

Woon, Leef, Geniet Event groot succes

  Zakennieuws
Whisky proeven was in trek, ook bij de dames. Foto: Marion Verhaaf
Whisky proeven was in trek, ook bij de dames. Foto: Marion Verhaaf

BRUMMEN - Sfeervol en overdekt winkelen in 't Kromhout bij lokale ondernemers. Tijdens het Woon, Leef, Geniet Event van afgelopen dinsdag, was dat mogelijk. Het was een komen en gaan van bezoekers. Organisatoren Frank van der Heide en Bianca Wengelaar kunnen dan terug kijken op een zeer geslaagde avond.

In het geheel paars uitgelichte pand van 't Kromhout was het een gezellige boel met een negen tal ondernemers die hun producten aanprezen. Een lekkere whisky proeven, bij de barbier je baard onder handen laten nemen of juist bij de kramen leuke ideeën opdoen voor de komende kerstdagen. Er was voor elk wat wils. Het was een mooie avond waarbij men, in een gezellige en warme setting, in één keer bij verschillende Brummense ondernemers kon bekijken wat zij verkopen. Zo ook bij de Beautique, een salon waar men permanente make up kan laten aanbrengen. Bij het proeven van verschillende soorten whisky werden in diverse glaasjes een beetje ingeschonken. Tussendoor nam het publiek de tijd om een lekkere koffie te nuttigen of een bockbiertje.

Tevreden organisatie

Frank van der Heide ('t Kromhout) en Bianca Wengelaar (Mate by B) waren de organisatoren van deze bijzondere avond. "Het was eigenlijk vanaf het begin af aan al gezellig druk," zo zegt Van der Heide. "Wij hebben regelmatig aanvulling gehaald uit onze winkel," vult Wengelaar aan. Kortom, zeer geslaagd en wellicht krijgt dit een vervolg.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: