Logo brummensnieuws.nl
<p>Zowel de kinderen als de leiding hebben genoten!</p>

Zowel de kinderen als de leiding hebben genoten!

CJW Zomerkamp terug van kamp met Amerikaans tintje

BRUMMEN - De Brummense vereniging CJW kijkt terug op een zeer geslaagd zomerkamp! In de week van 9 juli vond het kamp voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar plaats. 

Vorig jaar was de vereniging door de plotse aanscherping van de coronamaatregelen tot ieders spijt genoodzaakt het zomerkamp kort van tevoren te annuleren. Iedereen was dit jaar dan ook extra verheugd om wel weer op kamp te mogen gaan. De vereniging bestaat uit allemaal jonge vrijwilligers. De meesten van hen gingen eerder als kind mee op het zomerkamp en zijn vanwege hun enthousiasme blijven hangen als leiding. Er wordt gekampeerd in het bos. Zo goed als alle spullen die hiervoor nodig zijn - denk aan tenten, slaapmatjes, tafels, maar ook grote pannen en ander kookgerei - heeft de vereniging in eigen beheer. Een deel van de spullen wordt gedurende het jaar verhuurd aan andere verenigingen en scholen in de omgeving. 

Deze zomer stond het zomerkamp in het teken van ‘Amerika’! Alle spellen en activiteiten hadden dus een Amerikaans tintje. Denk aan speurtochten met vragen over het Wilde Westen en een strategisch spel waarbij pump-and-dump van aandelen werd toegepast. Ook was er een smokkeltocht waarbij zogenaamd FastFood overgebracht moest worden zonder afgetikt te worden en een bonte avond in Hollywood-stijl met een heuse (B)Oscar-uitreiking. Het weer was goed, de sfeer was fantastisch. Zowel de kinderen als de leiding hebben genoten!

Meer berichten
 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: