Logo brummensnieuws.nl

Open dag op de St. Pancratiusschool

BRUMMEN - Ouders, peuters en iedereen die nieuwsgierig is naar de St. Pancratiusschool is van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de open dag op vrijdag 20 mei van 9.00 tot 14.00 uur. 

De eerste dag naar de basisschool is een mijlpaal voor zowel kinderen als ouders. Maar welke school kies je voor je kind? De open dag is het ideale moment om vrijblijvend een kijkje op school te nemen. Leerlingen zorgen tijdens de open dag op de St. Pancratiusschool voor een rondleiding door het gebouw. Ook is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen en leerkrachten te spreken. 

Op de St. Pancratiusschool voelen leerlingen zich snel thuis door de huiselijke sfeer in het gebouw. Leerlingen krijgen Engels vanaf groep één. Ook volgen leerlingen kanjertrainingen, waarbij ze leren om respectvol met elkaar om te gaan. Alle klassen beschikken over digitale schoolborden en ook de iPad wordt ingezet in het onderwijs. Verder werkt de school met het leerstofjaarklassensysteem. Ook is er ruimte voor kinderen die extra uitdaging of ondersteuning nodig hebben. 

De St. Pancratiusschool werkt met een continurooster. Dit betekent dat leerlingen elke dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school gaan. Daarnaast heeft de St. Pancratius het certificaat ‘Gezonde School’ bewegen en sport behaald. Zij richten zich hierbij op bewegend leren en integreren dit, waar mogelijk, in lessen en activiteiten. Hierbij gebruiken ze ook de speelplaats. De aanleg van de vernieuwde speelplaats (die uitdaagt tot ontdekken en bewegen) is bijna klaar. Kom een kijkje nemen!!!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op de open dag!
Kijk voor meer informatie op onze website:

www.stpancratius.nl

Meer berichten
 


Week 20

Oplossing: ARISTOCRATIE 21 - 56 - 13 - 41 - 24 - 10 - 4 - 52 - 27 - 33 - 29 - 68

De oplossing voor week 20: