Logo brummensnieuws.nl
<p>Foto: Luciano de Graaf</p>

Foto: Luciano de Graaf

Twee gewonden bij ongeval tussen Beekbergen en Loenen

BEEKBERGEN – Op de Beekbergerweg tussen Beekbergen en Loenen heeft maandagochtend een aanrijding kopstaart botsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een pakket bezorgbus. Hierbij vielen twee gewonden.
Het ongeval gebeurde rond 09.45 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonden. De twee inzittenden van de personenauto, een man en een vrouw, raakten gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om hun te behandelen aan hun verwondingen. Nadat beiden enige tijd in de ambulance zijn onderzocht en behandeld werden, werd besloten om ze toch verder te laten tonderzoeken en behandelen in het ziekenhuis.

De ravage is enorm. Volgens een van de betrokkenen stond de Renault stil om af te slaan de Hoge Bergweg op maar zag de bestuurder van de bestelbus dit te laat met een flinke botsing als gevolg. De Renault is na de botsing gaan tollen en tegen een verkeersbord langs het fietspad gebotst. De bestelbus is na de botsing van de weg geraakt, heeft een paar palen van een fietsenstalling geraakt, heeft twee fietsen geraakt en is vervolgens in een bushokje tot stilstand gekomen. Twee palen van het bushokje belandden in het naastgelegen bosperceel.
De politie heeft van de bestuurder van de bestelbus een blaastest afgenomen. Hij bleek in ieder geval niet onder invloed.
Vanwege het ongeval is een deel van de Beekbergerweg afgesloten, dit leidt tot een behoorlijke verkeersopstopping. Het verkeer wordt om en om langs het ongeval geleid. Beide voertuigen zullen als total loss worden beschouwd en moeten worden afgesleept.
De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Meer berichten


Week 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: