Logo brummensnieuws.nl

Sinterklaasinstuif in Rhienderoord

BRUMMEN - Voor het eerst werd er afgelopen zaterdag een Sintinstuif georganiseerd in Rhienderoord in Brummen. De kinderen uit Brummen en omgeving konden meedoen in de zaal aan onder andere trampolinespringen en in het zwembad glijden van een springkussen en disco.

De kinderen zongen in de zaal uit volle borst mee met de liedjes de DJ Thom liet horen. De hoofdpiet was de Sint kwijt en de kinderen moesten maar heel hard zingen, zodat hij de weg kon vinden. Opeens hoorden de kinderen Sinterklaas wel praten, maar ze zagen elkaar nog niet. Hij zat dan ook aan de andere kant van de tussenwand, toen deze omhoog ging zat hij met een paar pieten op het klimrek. Samen met de aanwezige kinderen sloot hij aan bij een aantal gymnastiekonderdelen. En op de trampoline sprong Sinterklaas zelfs samen met burgemeester Van Hedel. Ze hadden erg veel plezier, net als alle kinderen in de zaal. Zij konden o.a. pietenmutsen maken, klimmen en springen.

Ravotten in het zwembad

Als je een zwemdiploma had, mocht je ook nog naar het zwembad. Daar hadden de badjuffrouwen en badmeesters een springkussen opgeblazen waar de kinderen vanaf konden glijden. Daarna was een heuse disco in het water, aan de kant stond een dj en de discolichten knipperden langs de kans. Zelfs Sinterklaas stond te dansen op de muziek en daar kreeg hij het wel heel erg warm van. Er waren ongeveer 130 kinderen naar de Sintinstuif gekomen.

Meer berichten
 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: