Logo brummensnieuws.nl

Toneelvereniging K.D.O. druk met repeteren!

EERBEEK - Op dit moment is de toneelvereniging K.D.O. aan het repeteren voor het blijspel 'Koestukken 7' van Harm Dijkstra.

'Koestukken 7' speelt zich af op een boerderij waar Anna Scholten de scepter zwaait. Het valt voor Anna niet mee om de huishouding op orde te houden bij Huize Scholten en het wordt haar dan ook echt te veel. Naast Anna wonen ook de onnozele en onbenullige zoon Loeks, dochter Alida, oom Hendrik en oma op de boerderij. Oom Hendrik heeft last van de 'slaapziekte' en is nogal conservatief. Oma is soms ook wat vergeetachtig en heeft veel hulp nodig. Omdat het Anna even allemaal te veel wordt, stuurt wijkverpleegster Van der Zwil haar een tijdje op vakantie. Tijdens haar afwezigheid moeten de andere gezinsleden de huishouding draaiende zien te houden. Ze krijgen hierbij hulp van verpleegster Zwaantje en worden goed in de gaten gehouden door postbode Bertus, buurvrouw Wilhelmina Wenningh en 'makelaar' Van Voorschoten. Dit alles zorgt voor het nodige tumult en voor heel wat kostelijke situaties. Het wordt ongetwijfeld dan ook weer een mooi spektakel zoals men dat van K.D.O. gewend is. Dus wanneer u weer eens heerlijk wilt lachen, dan moet u beslist komen. De repetities worden gehouden in 't Enknest, Enkweg 24b te Eerbeek, het eigen clubgebouw van K.D.O. Iedere maandagavond van 19.00 tot ca. 22.00 uur.

De uitvoeringen zijn in Dorpscentrum De Brink, Hoofdweg 5 te Loenen op: vrijdag 22 november  20.00 uur,  zaterdag 23 november 20.00 uur en zondag 24 november 14.30 uur. De zaal is iedere avond of middag 45 minuten voor aanvang open.

U kunt kaarten in de voorverkoop kopen bij:

  • Primera          Loenenseweg 6C      Eerbeek
  • KoKaKa          Tuinstraat 3               BRUMMEN                
  • Spar Loenen  Eerbeekseweg 24      LOENEN        

Heeft u interesse in toneelspelen, of wilt u een repetitieavond bijwonen, neemt u dan contact op met Joke Brouwer, telefoon 06 27 40 18 49. Zij kan u er alles over vertellen.U bent van harte welkom. www.kdoeerbeek.nl

Meer berichten
 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: